Promenad på Södermalm!

Idag vaknar jag upp mycket piggare och friskare. Förkylningen blir bättre för var dag som går. Jag har dock bestämt mig att verkligen vara frisk innan jag går tillbaka till gymet igen. Jag tänker inte dra ut på detta längre än vad som behövs. Däremot känner jag myrorna i benen idag och vill röra på mig, så senare i eftermiddag blir det promenad och styrka med gummiband hemma i vardagsrummet. Jajamensan. Jag lyssnar ju på senaste Kepler när jag promenerar och vill höra fortsättningen. Att lyssna på ljudbok är nästa sättet att ta sig ut , världens bästa tips.

För att aktivera oss och råda bot på novemberdeppet åkte vi in till Södermalm nu på förmiddagen. Barnen lekte en stund i lekparken på Nytorget , vi tog en promenad , letade Geocacher och åt en kebab. Behöver inte vara mer komplicerat än så. Det var skönt med frisk luft!

Hemma igen och vi ska ha vanlig söndag. Göra läxor , tvätta , gymnastik etc.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *