Ingen höstdepression här inte !

Tänk att vi är i mitten av november redan ?! Tiden går verkligen snabbt just nu. Vilket i sin tur är fantastiskt bara det med tanke på att november är världens tråkigaste månad. Här vi sett solen nånting denna månad ? Här i Stockholm känns det inte som det. Vi har dimma, mörker och regn varje dag.

Jag tror jag hanterar detta höstmörker bra i år för att jag rör på mig mycket. Det är ju så lätt att bli en soffpotatis som bara äter godis och chips när det är mörkt. Deppar ned sig totalt. Och absolut, det gör även jag, men jag ser till att motionera innan jag gör det. Fyra gympass i veckan och promenader utöver det. Jag har till och med fasta dagar jag tränar och tummar inyexpå dessa dagar: Tisdagar, torsdagar, lördag samt söndag. Och jag mår så bra! Fysisk motion gör susen både för kropp och knopp. Framför allt för psyket….

I torsdags tränade jag ett kort pass innan bio.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *