A star is born

I torsdags var jag på bio för att se filmen ” A star is born ” med Lady Gaga och Bradley Cooper. Jag har hört många säga att filmen är helt fantastisk . Romantisk och sorglig. Så jag var beredd på att gråta i två timmar.

Bradley Cooper vet jag är en bra skådespelare ( och snygg!) men Lady Gaga är för mig ny skådespelare. Att hon kan sjunga ja, men skådespelare? Jo men visst ! Hon var riktigt bra. Och tillsammans blev dem ett jättefint par i filmen.

Detta är en romantisk film om hur en känd sångare blir kär i en flicka. Han är alkoholist med ett mörkt förflutet och hon hjälper honom att få en ny syn på livet. Deras relation är inte enkel men ack så romantiskt. Han hjälper henne med hennes drömmar men kantas av svarta tankar. Det är mycket sång och musik då bägge sjunger i filmen.

Jag blev helt tagen av denba historia. Tycker filmen är jättebra. Ska se den fler gånger i framtiden. Däremot är jag inte kompis med slutet….kommer ta ett tag innan jag kommer över det.

Ni som inte sett filmen : SE DEN! NU!

Taggar: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *