Oktober blev en bra månad

Jag har börjat dokumentera mina träningspass/motionspass i min kalender i telefonen. Det för att faktiskt se svart på vitt VAD jag gör. Det är ju så lätt att man glömmer bort eller inte tänker på vad man har gjort. Att dokumentera på detta vis visade sig vara en mycket bra metod för psyket och motivationen, så här ett par veckor senare. Att gå tillbaka och beskåda!

Ni ser en screen shot av oktober ovan. Allt gult är motionen för den månaden. Jag dokumenterar gympass, gruppass på gymet (som jympa, cirkelfys etc ) samt promenader. Och jag måste säga att 23 pass är ju riktigt bra! Jag är stolt över mig själv. Till november har jag som mål att komma upp i minst lika många pass, gärna mer.

Jag har som mål att gå minst 12 000 steg varje dag. Vardagar kommer jag oftast upp i det men helger är lite svårare. Då blir det mycket bilåkande, hänga i soffan etc. Jag måste ändra på det.

Dokumenterar ni er träning ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *