Vill sova !

Då är vardagen här igen efter en ledig vecka för höstlov. På sätt och vis är det skönt med vardag igen för (och detta är inte klagomål och gnäll..) att spendera 9 dagar med barnen i stort sätt själv dygnet runt är som ett dygnet runt jobb. Så igår morse när jag gick till jobbet för att spendera ett par timmar med andra vuxna var det en frihetskänsla! Yay!

Men å andra sidan, har jag det lyxigt som faktiskt är ledig och kan vara hemma med mina barn på loven. Jag vet det. Lyx.

Ikväll har jag varit på min Cirkelfys på Friskis & Svettis. Varje tisdag kör jag det passet och jag älskar det. Jag mår så bra efteråt. Tisdagar är heliga.

Nu ska jag faktiskt sova. Jag är så trött. Har sovit dåligt ett par nätter i rad. Vaknar många gånger, vänder och vrider på mig, rethosta ( bara på nätterna). Det börjar tära på mig nu. Vill soooova!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *