Inte tid att vara sjuk

Det är redan onsdag kväll! Veckan rullar på! Idag har jag förvisso inte mått så bra men skit samma. Nu får vi fokusera på det bästa; bara två arbetsdagar kvar, sen helg .

Igår var jag på ” cirkelfys” på Friskis&Svettis. Mitt allra första av ett sånt pass. Jag hade lite ångest i början (Vad hade jag gett mig in på?!) men min oro var obefogad visade det sig. Passet var jätteroligt! Och jobbigt. Men framför allt roligt. Ett riktigt svettigt pass med mycket energi och snabba byten, det gillar jag. Så fort man gör något för länge tappar jag fokus och börjar kolla på klockan. På detta pass gjorde man varje station i 45 sekunder, som klippt och skuret för mig! Jag går dit igen nästa tisdag.

Idag vaknade jag upp astrött och med huvudvärk. Såklart. Efter tung träning blir man sjuk. Det vet vi alla. Så dagen har varit tung. Jobbat och varit på parkour. Nu ska jag snart sova. Sova som en prinsessa. Imorgon kommer jag vakna upp utvilad och frisk, eller hur ? Det hoppas jag för imorgon har vi barnvakt och jag ska på jympa inne i stan efter jobbet. Där med basta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *