Pinchos och Scandic Anglais

Vi kände för en helg med lyx på stan. Och då behöver man inte åka långt. In till stan bara ! Vi älskar små äventyr i vardagen och vår huvudstad bjuder på mycket att göra.

Vi inledde vårt dygn i city med bowling Kungsgatan. En timmes spel , alla mot alla. Och gissa vem som kom sist? Jo, jag. Och det trots att barnen spelar med rännor uppe. Så dålig är jag. Men jag är ingen tävlingsmänniska så jag bryr mig inte nämnvärt. Personen som däremot vann blev mycket nöjd….

Middag intogs på Pinchos vid Fridhemsplan. Det enda stället som hade lediga bord denna afton. Men det gjorde oss inget. Vi älskar detta ställe. Barnvänlig, kul atmosfär, God mat och hyfsade priser. Man beställer all mat och dryck via appen, hämtar all mat och dryck själv i baren/köket och man kan t.o.m betala allt själv i appen. Maten består av små tapas som kostar runt 50 kr styck.

Vi åt tills vi sprack. Då var det skönt att komma ut i friska höstkvällen efteråt . Vi hoppade på bussen in till Stureplan igen för att bo på Scandic Anglais.

Vi kurade ihop oss i sängen och hade en myskväll med film.

Just ja, Lykka köpte ett par nya byxor på Zara. Ett par riktig coola byxor i tjockare vävt material. Bruna “tantbyxor ” nästan. Hon har lite annorlunda klädsmak den här damen och vågar köpa annat än sina kompisar. Hon vågar sticka ut lite och det gillar jag.

Det blev även en brun manchesterklänning från samma kollektion. Se bara :

Taggar: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *