Fika på fredagar

Äntligen fredag igen! Det känns som att jag säger varje fredag att det har varit en fullspäckad vecka men så är det faktiskt. Det är full rulle från start till mål varje vecka. Och lila skönt är det varje fredag att checka ut. Nästan så att jag springer till skolan för att hämta ut barnen och kan du pusta ut äntligen.

Vi har en ny tradition på fredagar, jag och barnen. Vi går till Centralkonditoriet i Björknäs och fikar. Jag tror det är fjärde fredagen i rad vi gör detta. Barnen älskar det. Jag likaså, jag gillar ju att fika.

Här finns mycket goda bullar, kakor, bakelser och mycket mer. På helger handlar vi nybakat bröd.

Helgen annars då ? Jo vi göra en staycation i vår egen stad. Det blir ett dygn i stan med hotell, restaurang och bowling. En minisemester helt enkelt. Det ser vi fram emot!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *